Vrouw met kindTwee meisjesTwee mannenVrouw

AANEEN ondersteunt
sinds 2007 met succes
de Hiv-AIDS bestrijding
in Suriname, WORD OOK LID en help zo mee!

Bankrek.: 46.16.01.540
t.n.v. AANEEN, Amsterdam

logo ANBIVereniging AANEEN is erkend ANBI-instelling. Dit betekent dat uw giften aftrekbaar zijn voor de belasting.

Sponsors:

Ook sponsor worden?
Kijk voor de mogelijkheden bij Steun AANEEN

Speelt jouw (bestaande) lot al mee voor AANEEN?

Voor nieuwe loten, klik hieronder, voor bestaande loten mail ons!

Vrienden Loterij

Helpt u mee?

Alle hulp is welkom; een (éénmalige) donatie, sponsoring of lidmaatschap, maar ook vrijwilligers en ambassadeurs kunnen wij altijd goed gebruiken.

Deze bedrijven en organisaties gingen u voor:

Hivos De taart van m'n tante Agis zorgverzekeringen VCA
SOAIDS CWI Coloplast NL Doet
Vertraco Stadsdeel Oost Dela
Rotarkids W.J.O de Vries + Ars Donandi
St. Maagdenhuis Condoom Anoniem
Olga Heldring Fonds   vd Kooy Fonds Zeegelaar

AANEEN bent U

AANEEN houdt er toezicht op dat van elke binnenkomende euro er tenminste 75% wordt besteed aan de projecten van AANEEN. Dit is volgens CBF-keurmerk. Bij 10.000 leden vraagt AANEEN het CBF-keurmerk voor kleine goede doelen aan. Deze beslissing zal t.z.t. opnieuw in de Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering worden besproken. Dit omdat er aanzienlijke structurele kosten verbonden zijn aan het CBF-Keurmerk. AANEEN respecteert uiteraard de stem van de leden inzake deze beslissing.

Het bestuur van AANEEN, heeft van 1990 tot en met 2011 haar werk op vrijwillige basis gedaan, dus zonder inkomen te hebben genoten uit de inkomsten van AANEEN.